Vodič kroz događanja Beta

Marketing

Prednosti oglašavanja putem interneta

Oglašavanje putem interneta vremenom postaje sve popularnije jer se pokazalo kako je puno učinkovitije nego oglašavanje putem bilo kojeg drugog medija. Razlozi su vrlo jednostavni – internet je definitivno najpopularniji medij današnjice, što znači da se njime služi puno veći broj korisnika nego bilo kojim drugim medijem, a za razliku od ostalih medija, Vaša reklama se ne prikazuje samo u određenom trenutku, već je prisutna 24 sata dnevno. Također, reklama objavljena na internetu je jedina vrsta reklame koja nudi mogućnost interakcije s korisnicima. Jednostavnim klikom na Vašu reklamu, korisniku se otvara Vaša web stranica gdje u trenutku može doći do informacije o proizvodu ili usluzi koja ga zanima, čime jako raste vjerojatnost da će korisnik postati Vaš klijent.

Zašto se oglašavati na web stranici SviEventi?

Danas gotovo da ne postoji dobna granica među ljudima koji vole zabavu i izlaske, a mi nudimo jednostavan pristup kompletnim informacijama svih općeprihvaćenih vidova zabave u Hrvatskoj. To daje svojevrsnu garanciju da će Vašu reklamu vidjeti prvenstveno informatički obrazovane osobe, gotovo svih dobnih skupina, iz svih krajeva Hrvatske, koji vole zabavu i koji su potrošači.

Na web stranici SviEventi nema takozvanih rotirajućih reklama, a koristimo isključivo CPD (Cost Per Day) sistem – najam oglasnog prostora po danu. Kada se Vaša reklama jednom postavi na svoju poziciju, ona je na njoj vidljiva od 0 do 24 i to na svim podstranicama, te je tako konstantno dostupna svim posjetiocima. Također, Vaša reklama će biti vidljiva na svim uređajima na kojima se pregledava naša stranica (stolno računalo, laptop, tablet, smartphone).

Bitno je napomenuti da kod nas ne postoji nikakvo ograničenje trajanja reklamne kampanje. Možete se reklamirati samo jedan dan ukoliko Vam to odgovara, a možete ići i na dugotrajnu kampanju.

Vrste, pozicije i cijene oglašavanja

ads_screen

Banner
Pozicija: vrh stranice
Dimenzije: 475 x 70 px
Cijena: 300,00 kn po danu

Medium Rectangle 1
Pozicija: u desnome stupcu, prvi po redu, a na ekranima manjim od 800 px – u dnu stranice, iznad informacija u footeru
Dimenzije: 210 x 140 px
Cijena: 250,00 kn po danu

Medium Rectangle 2
Pozicija: u desnome stupcu, drugi po redu, a na ekranima manjim od 800 px – u dnu stranice, iznad informacija u footeru
Dimenzije: 210 x 140 px
Cijena: 240,00 kn po danu

Medium Rectangle 3
Pozicija: u desnome stupcu, treći po redu, a na ekranima manjim od 800 px – u dnu stranice, iznad informacija u footeru
Dimenzije: 210 x 140 px
Cijena: 230,00 kn po danu

Medium Rectangle 4
Pozicija: u desnome stupcu, četvrti po redu, a na ekranima manjim od 800 px – u dnu stranice, iznad informacija u footeru
Dimenzije: 210 x 140 px
Cijena: 220,00 kn po danu

Medium Rectangle 5
Pozicija: u desnome stupcu, peti po redu, a na ekranima manjim od 800 px – u dnu stranice, iznad informacija u footeru
Dimenzije: 210 x 140 px
Cijena: 210,00 kn po danu

Medium Rectangle 6
Pozicija: u desnome stupcu, šesti po redu, a na ekranima manjim od 800 px – u dnu stranice, iznad informacija u footeru
Dimenzije: 210 x 140 px
Cijena: 200,00 kn po danu

Vidljivost

Svi oglasi su vidljivi na apsolutno svim postojećim stranicama ovoga portala. Vidljivi su na početnoj stranici (Home), u svim kategorijama evenata (18 stranica), u rezultatima pretrage i arhivskim stranicama, čak i na Error 404 stranici.
Također, kao što smo već prije spomenuli, Vaša reklama će biti vidljiva i na svim uređajima na kojima se pregledava naša stranica (stolno računalo, laptop, tablet, smartphone).

Popusti

10 – 19 dana: 10%
20 – 29 dana: 15%
30 – 39 dana: 20%
40 + dana: 25%

Opće odredbe

Narudžbom oglasnog prostora na web stranici SviEventi.com naručitelj potvrđuje da je upoznat sa uvjetima korištenja web stranice SviEventi.com, kao i sa ovom odredbom, te je iste u potpunosti pročitao, razumio i prihvatio.

Naručitelj snosi odgovornost za istinitost i sadržaj naručenog oglasnog prostora te jamči da dostavljene oglasne materijale ima pravo koristiti u oglasne svrhe.

Naručitelj jamči da je, u skladu s važećim propisima RH regulirao svoju obvezu prema trećim osobama po osnovi autorskih i ostalih prava kao i da će eventualna potraživanja trećih osoba, preuzeti na sebe.

Web stranica SviEventi, njeni vlasnici i djelatnici ne odgovaraju za sadržaj oglasa (bannera) oglašivača i točnost informacija. Zakupljeni oglasni prostor nije dozvoljeno ustupati trećim osobama ako nije dogovoreno drugačije.

Web stranica SviEventi, njeni vlasnici i djelatnici zadržavaju pravo neobjavljivanja oglasa neprikladnog sadržaja ili onog oglasa koji vodi na stranice takvih sadržaja, ali i ukoliko isti ne zadovoljava tehničke standarde.

Rok za dostavu oglasa (bannera) je najkasnije jedan radni dan prije naručenog početka prikazivanja kampanje ili kraće ako je tako dogovoreno.

Uvjeti plaćanja

Najam oglasnog prostora plaća se avansno (unaprijed), a potvrdu o uplati potrebno je dostaviti najkasnije jedan radni dan prije početka kampanje. U protivnom, web stranica SviEventi, njeni vlasnici i djelatnici zadržavaju pravo neobjavljivanja oglasa.
Sve navedene cijene i financijske obaveze izražene su u kunama i bez PDV-a.
SviEventi nije u sustavu PDV-a.

Tehničke upute

Prihvatljivi zapisi bannera: JPEG, JPG, PNG, GIF, Animirani GIF.
Uz oglas je potrebno navesti točan link gdje isti usmjerava posjetitelja.
Prilikom narudžbe oglasa (bannera) korisnička podrška web stranice SviEventi će naručitelju, ukoliko je potrebno, dostaviti trehničke upute za izradu.
Ukoliko naručitelj nije u mogućnosti sam izraditi reklamni banner, izradu istog može naručiti kod nas upitom na email adresu support@svieventi.com

Specijalne pozicije i izvanredni formati bannera – na upit.