Vodič kroz događanja Beta

Istaknuti eventi

Želite li da Vaš event bude viđen i do desetak puta više od ostalih objava? Istaknite event!
Ukoliko ste registrirani Autor i objavili ste barem jedan event, prilikom pregledavanja vlastitog eventa, primjetit ćete zeleni gumb s tekstom “Istakni event”. Isti gumb nalazi se uz svaku Vašu objavu na stranici “Moje Objave” koja postaje vidliva tek nakon Vaše prijave (login). Klikom na “Istakni event” otvorit će se jednostavan formular pomoću kojega možete naručiti isticanje eventa.
Važno: Valja imati na umu da će željeni event biti postavljen kao istaknut tek kad primimo potvrdu o podmirenom računu za njegovo postavljanje, i to najkasnije jedan radni dan prije njegovog postavljanja, stoga pažljivo planirajte svoju kampanju.
Također, kako bi objava zadovoljila tehničke uvjete za isticanjem, obavezno mora imati dodanu sliku.

Kategorije, pozicije i cijene istaknutih evenata

Izdvojeno
Pozicija: u vrhu glavnog sadržaja početne stranice
Vidljivost: početna stranica (Home)
Cijena: 20,00 kn po danu

Zlatni eventi
Pozicija: na početnoj stranici ispod kategorije “Izdvojeno”, na ostalim stranicama u vrhu glavnog sadržaja
Vidljivost: početna stranica (Home), u svim kategorijama evenata (18 stranica), u rezultatima pretrage i arhivskim stranicama
Cijena: 25,00 kn po danu

Srebrni eventi
Pozicija: na početnoj stranici ispod kategorije “Zlatni eventi”, na ostalim stranicama u dnu glavnog sadržaja, strateški postavljeno iznad glavne tražilice
Vidljivost: početna stranica (Home), u svim kategorijama evenata (18 stranica), u rezultatima pretrage i arhivskim stranicama
Cijena: 20,00 kn po danu

Napomena: Istaknuti eventi su, unutar svojih kategorija, automatski poredani kronološki po datumima odvijanja, tako da se lijevo nalazi onaj event koji će se prvi odviti.
Također, ukoliko svi istaknuti eventi imaju isti datum odvijanja, tada bivaju automatski posloženi prema datumu objave, na način da se lijevo nalazi najsvježije objavljeni event.
Redoslijed se odvija automatski i nije moguće na njega utjecati.

Vizualni primjeri

feat_home

feat_page

Popusti

10 – 19 dana: 10%
20 – 29 dana: 15%
30 – 39 dana: 20%
40 + dana: 25%

Opće odredbe

Narudžbom istaknutog eventa naručitelj potvrđuje da je upoznat sa uvjetima korištenja web stranice SviEventi.com, kao i sa ovom odredbom, te je iste u potpunosti pročitao, razumio i prihvatio.

Naručitelj snosi odgovornost za istinitost i sadržaj istaknutog eventa te jamči da isti ima pravo koristiti u oglasne svrhe.

Naručitelj jamči da je, u skladu s važećim propisima RH regulirao svoju obvezu prema trećim osobama po osnovi autorskih i ostalih prava kao i da će eventualna potraživanja trećih osoba, preuzeti na sebe.

Web stranica SviEventi, njeni vlasnici i djelatnici ne odgovaraju za sadržaj istaknutog eventa i točnost informacija u njemu. Zakupljeni oglasni prostor nije dozvoljeno ustupati trećim osobama ako nije dogovoreno drugačije.

Web stranica SviEventi, njeni vlasnici i djelatnici zadržavaju pravo nepostavljanja istaknutog eventa ukoliko se u istome nalazi neprikladan sadržaja ili ukoliko isti ne zadovoljava tehničke standarde.

Uvjeti plaćanja

Najam prostora za istaknuti event plaća se avansno (unaprijed), a potvrdu o uplati potrebno je dostaviti najkasnije jedan radni dan prije početka kampanje. U protivnom, web stranica SviEventi, njeni vlasnici i djelatnici zadržavaju pravo nepostavljanja istaknutog eventa.
Sve navedene cijene i financijske obaveze izražene su u kunama i bez PDV-a.
SviEventi nije u sustavu PDV-a.